• Kwalitatief en verantwoorde zorg

• Stichting de zorghulp is er voor u

• Zorg zoals u die wilt

• Langer zelfstandig thuis wonen met zorg van Stichting de Zorghulp

Uw PGB aanvraag kan via internet of via een aantal bureaus die wij kennen.

Meer info over PGB

De cliënt spreekt zijn of haar verwachtingen uit en deze worden getoetst.

Hoe werkt het

Heeft u een vraag over de thuiszorg of onze diensten? Klik dan verder.

Ik Zou Wel Eens Willen Weten op bezoek bij Stichting de Zorghulp

RTL op bezoek

U wilt niet naar een verzorgingstehuis vanwege ouderdom of handicap. U wilt liever in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Dit is meestal een kostbare aangelegenheid en de PGB is ontoereikend. De Stichting De Zorghulp heeft betrouwbare en betaalbare Poolse en Slowaakse hulpen die 24 uur bij u in huis wonen. Zelfredzaamheid ......redt je niet altijd.

"Lang zal ze leven"

Hoe vaak zingen wij dat niet, hoe vaak is dat lied niet voor een ieder van ons gezongen. Gezond oud worden willen we allemaal. “In de Gloria” Maar helaas is voor velen de werkelijkheid anders. Het schrikbeeld voor vele ouderen is om weggestopt te worden in een bejaarden- of verzorgingstehuis, zodra ze hulpbehoevend worden. Weg uit je vertrouwde omgeving, weg van je dierbare herinneringen naar een soort eenzaamheid welke eerder kan leiden tot depressie en ziekte. Meer dan 140.000 ouderen met of zonder een ernstige beperking moeten het zonder zorg stellen. De overheid kan de zorg voor ouderen niet meer aan en dat ligt niet aan de thuiszorg medewerkers. Menigeen zou nog in zijn eigen woonomgeving kunnen blijven als men over voldoende en betaalbare hulp zou kunnen beschikken.
Stichting De Thuishulp kan hier uitkomst bieden.

Welzijn

Het gaat ook om de geestelijke verzorging. Het menselijk contact voor ouderen is in deze snelle tijd nauwelijks meer aanwezig. Eenzaamheid onder ouderen is in deze tijd een groeiend probleem. Een miljoen ouderen voelt zich vaak eenzaam, een vijfde ervan is extreem eenzaam. Vrienden overlijden, kleinkinderen en kinderen wonen vaak niet in de buurt en/of hebben hun eigen leven. Meestal bestaat de verzorging uit hulp door de thuiszorg, uit snel wassen en aankleden en dan weer naar de volgende. Ook dat ligt niet aan de thuiszorg medewerkers.
Dit is de noodzakelijke praktische zorg, maar er is geen echt contact, geen welzijn.

BEL MIJ

Liever telefonisch contact?
Wij bellen u zo spoedig mogelijk gratis terug.

Roel Schoenmaker - Directeur Stichting de Zorghulp

Roel Schoenmaker