Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentxtypo has a deprecated constructor in /home/stichtingdezorghulp.nl/public_html/stichtingdezorghulp.nl/plugins/content/xtypo/xtypo.php on line 18

De kosten worden voor al onze cliënten 100% door de overheid vergoed middels het PGB (Persoons Gebonden Budget) Wij hebben geen cliënten die privé betalen. U betaald enkel de kost en inwoning van de hulp. Als onze hulp wordt ingeroepen toetsen wij of er voldoende budget is. Wij vragen u dan om een kopie van de CIZ-indicatie. Wij kunnen alleen starten indien de PGB is toegekend en wij wijzen u de weg.

Zoals gezegd, wij zijn een non-profit organisatie die ook regelmatig goede doelen ondersteund. Volg ons op facebook voor nieuws. Kijk ook op referenties.